Een reeks speciaalbieren of wijnen? Wat is er nu lekkerder dan dat?

Wil je iemand echt eens verrassen? Dan is er maar een vraag die van belang is. Lust die persoon graag bier, écht bier? Niet een pils die je overal kan verkrijgen. Maar een bier met karakter, een bier met een aparte smaak, een bier dat anders is?

Als het antwoord hierop ja is, heb je al het perfecte cadeau gevonden. Een geschenkmand met de lekkerste bieren die er zijn en belangrijker nog, met bieren die niet iedereen kent. Zo kan de persoon waar jij deze geschenkmand aan geeft, eens iets nieuws proeven. Altijd fijn toch?

Zelf samenstellen

Je hebt natuurlijk ook de mogelijkheid om zelf een mand samen te stellen met bieren naar keuze. Hier kan je wat versnaperingen aan toevoegen zoals chips of nootjes. Onze geschenkmanden zijn de perfecte keuze om iemand eens in de watten te leggen.

Onze wijnmanden

Naast onze biermanden bieden we ook geschenkmanden aan met de lekkerste wijnen. Voor de mensen die minder fan zijn van bier of gewoon eens zin hebben in een aparte wijn, is dit een gepast cadeau. Je kan deze manden ook zelf samenstellen en hier heb je alweer de keuze om er wat versnaperingen aan toe te voegen.

Met onze geschenkmanden kan je iedere bierliefhebber en wijnfanaat verrassen met de lekkerste bieren en wijnen die er zijn.

Bekijk een selectie van onze mooiste geschenkmanden in onze webshop