Een lekker wijntje? Dat mag niet ontbreken

Ben je liefhebber van witte, rode of rosé wijn? Wij hebben een aanbod speciaal wijnen die je zeker eens moet uitproberen. Ons aanbod varieert van fruitige wijnen tot wijnen die iets meer afsmaken. Perfect dus om te combineren met vlees- en visgerechten.

Wil je net dat extraatje in huis hebben? Wij kunnen daarvoor zorgen. Samen gaan we op zoek naar de geschikte wijn voor jou. Heb je een vraag over een bepaalde keuze? Dan kan je ons die zeker stellen. Samen gaan we op zoek naar de wijn die perfect bij jou past.

Onze selectie

Wij gaan op zoek naar de ideale wijnen, naar pure smaken en vooral naar iets nieuws. We willen onze klanten in contact brengen met smaken die ze nog niet kennen. Op basis van deze criteria, stellen wij een assortiment samen aan perfecte wijnen. Zo hoef jij geen hele zoektocht af te leggen.

De vrienden bezoeken... Met een flesje wijn

Je kan zelf genieten van een glaasje van onze heerlijke wijnen, maar ze zijn natuurlijk ook perfect als cadeau. Ga je op bezoek bij vrienden? Wat is er dan beter dan een heerlijk glas wijn om de avond te starten. Proost!

Bekijk een selectie van onze lekkerste wijnen in onze webshop.